Στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδήλωση γνωριμίας με την αγροτική και πολιτιστική κληρονομιά της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Η εκδήλωση αυτή υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Βοιωτίας το οποίο παρενέβη δυναμικά για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Συμμετείχαν 15 έγκριτοι δημοσιογράφοι από διάφορες περιοχές της χώρας οι οποίοι περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής και γνώρισαν από κοντά τη φιλοξενία, την κληρονομιά και τις γεύσεις της Βοιωτίας.

  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δύο συζητήσεις – στρογγυλά τραπέζια με τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς της Βοιωτίας και σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την προώθηση της οικονομικής δραστηριότητας και στόχο την ανάπτυξη της περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Θέματα των συζητήσεων αποτέλεσαν :
«Ο Τουρισμός – Μοχλός Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας»
«Ο Πολιτισμός – Κεφάλαιο στην Τουριστική Ταυτότητα της Βοιωτίας»

  Η διήμερη αυτή εκδήλωση αποτελεί μέρος του έργου : «Βοιωτία – Διαδρομές στην Ιστορία» Δράση «L313-4 Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών» του προγράμματος προσέγγισης LEADER που συγχρηματοδοτείται από την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Ελικώνας – Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε – ΟΤΑ και πόρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

 

 Την εταιρεία Ελικώνας – Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε – ΟΤΑ εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια και Συντονίστρια προγραμμάτων Leader κυρία Γεωργία Γκικοπούλου η οποία με τις ομιλίες της κατέδειξε την ανάγκη στήριξης της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής και της διασύνδεσης αυτής με την αγροτική, πολιτιστική, αρχαιολογική και θρησκευτική κληρονομιά της περιοχής μας.

Δράσεις δημοσιότητας

Αφίσα Ημερίδων

Δράσεις - Αποτελέσματα

Scan1

Scan2

Scan3

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

  

Το παρόν συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013 από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΓΤΑΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δήμοι Νομού Βοιωτίας

Δήμος Λεβαδέων

Δήμος Θηβαίων

Δήμος Ορχομενού

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Δήμος Τανάγρας

Ενημερωτικό δελτίο

Scroll to top