Πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Α.Ε. - ΟΤΑ,  στις 9/12/2017 ημερίδα με τίτλο

"Επενδύοντας στην Ανάπτυξη & στην Καινοτομίαστον Αγροτικό Χώρο. Πρόγγραμμα Τοπικής Ανάπτυξης CLLD LEADER"

για την ενημέρωση του κοινού εν όψει της προκήρυξης του νέου προγράμματος CLLD-LEADER για την περιοχή εφαρμογής του Ν.Βοιωτίας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Γεν.Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χ. Κασσίμης, ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ  Ν. Θηβαίος, η Πρόεδρος της εταιρείας και Δήμαρχος Λιβαδειάς κ.Γιώτα Πούλου και από τα μέλη του ΔΣ και της ΕΔΠ οι κ.κ.Αγνιάδης Παναγιώτης (Επιμελητήριο Βοιωτίας), Γ. Ντασιώτης (Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων), Λ. Υπερήφανος(Δήμαρχος Ορχομενού κ πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς), Ε. Χάχαλου (ΚΥΝΣΕΠ ΕΡΚΥΝΑ) και Ε. Γεωργίου(Σύλλογος ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ).

 

Στα πλαίσια της καινοτομίας στον τομέα του οίνου και των γαλακτοκομικών ενημέρωσαν το κοινο ο κ.Μασούρας και η κ.Καλλίθρακα καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα τοπικοί επιχειρηματίες (οι κύριοι Κ. Παπαματθαιάκης, Γ .Παπακωνσταντίνου και η κυρία Ε.Χάχαλου) ενημέρωσαν το κοινό για τις εμπειρίες τους στον τομέα του επιχειρείν. Στο τέλος της ημερίδας στελέχη της εταιρείας (Γ. Γκικοπούλου-Β.Κοντελέ -Π.Καρβούνη) ενημέρωσαν το κοινό για τις δράσεις του προγράμματος που πρόκειται να προκηρυχθεί.

Επισυνάπτονται οι εισηγήσεις των ομιλητών για την καλύτερη ενημέρωση όσων δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Scroll to top