Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. ΟΤΑ είναι ο συντονιστής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Βοιωτών: Αλληλεγγύη για την Απασχόληση, η οποία συμμετείχε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» του Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

Με το υπ. Αριθμ. …..έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας, εγκρίθηκε η πρόταση της Βοιωτών Αλληλεγγύη για την Απασχόληση με τίτλο: Ανοιχτοί δρόμοι στην κοινωνική οικονομία με προϋπολογισμό 250.000 €.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης θα συμβάλλει στην συστηματική υποστήριξη 50 ωφελουμένων στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας έτσι ώστε να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και την αυτενέργειά τους, να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να αποκτήσουν θετική στάση ζωής, να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες πηγές βοήθειας και πληροφόρησης και να κινηθούν αποτελεσματικά προς την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στόχος της παρέμβασης είναι η εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για άτομα μακροχρόνια άνεργα άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, καθώς και για άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ενημερωτικό δελτίο

Scroll to top