Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. ΟΤΑ είναι ο συντονιστής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Βοιωτών: Αλληλεγγύη για την Απασχόληση, η οποία συμμετείχε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» του Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

Με το υπ. Αριθμ. …..έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας, εγκρίθηκε η πρόταση της Βοιωτών Αλληλεγγύη για την Απασχόληση με τίτλο: Ανοιχτοί δρόμοι στην κοινωνική οικονομία με προϋπολογισμό 250.000 €.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης θα συμβάλλει στην συστηματική υποστήριξη 50 ωφελουμένων στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας έτσι ώστε να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και την αυτενέργειά τους, να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να αποκτήσουν θετική στάση ζωής, να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες πηγές βοήθειας και πληροφόρησης και να κινηθούν αποτελεσματικά προς την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στόχος της παρέμβασης είναι η εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για άτομα μακροχρόνια άνεργα άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, καθώς και για άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Δράσεις δημοσιότητας

Αφίσα Ημερίδων

Δράσεις - Αποτελέσματα

Scan1

Scan2

Scan3

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

  

Το παρόν συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013 από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΓΤΑΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δήμοι Νομού Βοιωτίας

Δήμος Λεβαδέων

Δήμος Θηβαίων

Δήμος Ορχομενού

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Δήμος Τανάγρας

Ενημερωτικό δελτίο

Scroll to top