ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Ελικώνας - Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ σαν ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης (ΕΦΔ) Πράξεων του ΠΑΑ ενημερώνει για την υποβολή του Φακέλου Α' στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023 - 2027.

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος διατύπωσε θετική γνώμη για την τροποποίηση της νομικής δέσμευσης του 1ου υποέργου «Ανάπλαση πλατείας ΤΚ Ελεώνα Δήμου Θηβαίων», της Πράξης με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας ΤΚ Ελεώνα Δήμου Θηβαίων», όπως περιγράφεται στον προτεινόμενο 1ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών – Α.Π.Ε.

 

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος διατύπωσε θετική γνώμη για την τροποποίηση της νομικής δέσμευσης του 1ου υποέργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ», της Πράξης με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ» για παράταση της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του 1ου υποέργου, έως 30/4/2023.

 

Η ΟΤΔ Ελικώνας -Παρνασσός Αναπτυξιακή Ανώνυμη Ετιαρεία, ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του μέτρου 19 Υπομέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014 -2020 (Πρόγραμμα CLLD LEADER) διατύπωσε - σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αρχείο - θετική γνώμη για την τροποποίηση του έργου "Απ' το Στάρι στο Ψωμί" του δικαιούχου Συλλόγου Ελικωνίων το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα της Ελικώνας - Παρνασσός με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0010986844

 

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος έδωσε την θετική της γνώμη για για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο «Κατασκευή παιδικών χαρών στις ΤΚ Χωστίων, ΤΚ Λουτουφίου και ΤΚ Νεοχωρακίου του Δήμου Θηβαίων», της Πράξης «Κατασκευή παιδικών χαρών στις ΤΚ Χωστίων, ΤΚ Λουτουφίου και ΤΚ Νεοχωρακίου του Δήμου Θηβαίων», του προγράμματος CLLD/LEADER, της Ελικώνας - Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. - ΟΤΑ με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α :0010926642, συνολικού προϋπολογισμού 250.157,18 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο

Scroll to top